Consultanta

Consultanta nutritionala pentru companii

Felul in care ne simtim la birou influenteaza performanta si atmosfera generala in echipa. O stare buna de sanatate a angajatilor e cea mai sigura investitie pe care o companie o poate face pe termen lung. Un comportament nutritional echilibrat este o sursa de energie si incredere de sine care are un impact benefic asupra rezultatelor si relatiilor la locul de munca.

Prin consultanta nutritionala Smart Nutrition ofera companiilor un pachet flexibil de servicii destinate consilierii si instruirii angajatilor in arta si beneficiile unei nutritii corecte.

Oferta noastra include urmatoarele servicii:

  • consiliere individuala
  • workshopuri de educatie nutritionala
  • cursuri de gatit pentru angajati

Pentru detalii si oferte personalizate va rugam sa ne contactati prin email la adresa corporate@nustrismart.ro sau la numarul de telefon 0736622526.

Educatie nutritionala pentru gradinite si scoli

Educatia alimentara temeinica este deseori neglijata in formarea celor mici. Si, din pacate, ca orice alt lucru caruia nu i se acorda atentia cuvenita de la varsta potrivita, lipsa unei minime discipline nutritionale poate avea consecinte neplacute pe termen lung, atat pentru copii, cat si pentru parintii acestora.

Smart Nutrition, prin programele sale dedicate gradinitelor si scolilor, sustine o educatie nutritionala bazata pe principii alimentare echilibrate si axata pe insusirea unor deprinderi nutritionale corecte si usor de inteles de catre copii.

Oferim pachete educationale pentru:

  • realizarea meniurilor conform principiilor de nutritie si necesarului copiilor si cu respectarea legislatiei in vigoare;
  • ateliere pe teme culinare si de educatie alimentara;
  • cursuri optionale pe durata unui semestru

Pentru detalii si oferte personalizate va rugam sa ne contactati prin email la adresa corporate@nustrismart.ro.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.