Arta Dietei

Suntem unici, avem nevoi diferite si simtim adesea nevoia sa ne armonizam alegerile alimentare cu un stil de viata sanatos. Asa cum artistii cauta laborios nuantele potrivite pentru un portret, la fel un medic nutritionist are rolul de a iti desavarsi profilul nutritional, cu recomandarile medicale si alimentare care ti se potrivesc cel mai bine.

Suntem aici pentru a gasi solutii pentru dietele care ti se potrivesc, sa iti intelegem ingrijorarile si barierele legate de obiceiurile tale alimentare si iti stam aproape atunci cand iti propui abordarea unui stil de viata echilibrat, care sa-ti aduca si mai multa multumire de sine. Stim, de asemenea, ca atunci cand esti cu adevarat motivat sa faci o schimbare in ceea ce priveste greutatea corporala sau stilul de viata asociat alimentatiei, ai nevoie sa intelegi in detaliu informatiile medicale si de conduita alimentara pe care ti le recomandam.

La clinica Smart Nutrition exploram alaturi de tine solutii de a-ti invinge frica de mancare si de a-ti recapata increderea de sine, pentru alegeri echilibrate in fata tentatiilor alimentare nepotrivite. Medicii nostri abordeaza cu flexibilitate informatiile stiintifice si medicale asociate profilului tau nutritional si gasesc intodeauna solutii creative, care sa te motiveze, sa-ti fie ‘combustibil’ si in viitor.

Tot la noi, te vei deprinde cu principiile asocierilor alimentare si vei intelege in profunzime care sunt motivele care te-au condus la excese alimentare si nemultumiri pe teme precum aspectul fizic si sanatatea. Intalnirile cu noi te ajuta sa faci primul pas, sa-ti constientizezi si si sa-ti exerciti autocontrolul si multumirea de sine, sa urmezi cu relaxare si placere etapele nutritionale pe care ti le recomandam.

Arta Dietei
“Seated Figure of Summer”, Giuseppe Arcimboldo, 1573Ulei pe panza. Tabloul de afla in colectia West Dean House (Edward James Foundation), Sussex, UK
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.