Abordarea Noastra

1.CONSULTATIA INITIALA

Consultatia initiala este primul pas pe care il vom face impreuna. Timp de o ora vom discuta in detaliu despre urmatoarele lucruri:

  • Ne vei spune cat mai mult despre istoricul greutatii tale. Este un prim indiciu asupra cauzelor care au generat problemele actuale de greutate.
  • In functie de preferintele tale si profilul tau metabolic vei stabili impreuna cu nutritionistul care este greutatea ta optima din punct de vedere medical.
  • La final vom stabili impreuna care sunt optiunile nutritive pentru a obtine greutatea pe care ti-o doresti si ce perioada de timp este necesara pentru acest lucru.

2. JURNAL NUTRITIONAL

Jurnalul nutritional reprezinta o analiza foarte detaliata a obiceiurilor tale alimentare. Presupune notarea tuturor alimentelor si bauturilor pe care le consumi pe parcursul unei saptamani.

Vom cunoaste in amanunt obiceiurile tale alimentare si vom calcula aportul energetic zilnic precum si cantitatea de carbohidrati, lipide, proteine din regimul tau obisnuit.

De asemenea, vom stabili foarte clar ce anume ii lipseste organismului tau din punct de vedere al vitaminelor si mineralelor.

In urma interpretarii jurnalului tau vom putea modifica impreuna acele obiceiuri care au condus la cresterea in greutate.

3.ANALIZE SI INVESTIGATII  

Analize de sange

Un set de analize medicale cat mai recent este foarte important pentru evaluarea starii tale sa sanatate. Daca ai deja un set de analize facute poti sa vii cu el, dar sa nu fie mai vechi de trei luni.

Cantarirea Completa/Inteligenta

Un cantar obisnuit ne spune doar numarul de kilograme. Ceea ce vom afla insa cu ajutorul cantaririi complete e in ce procentaj sunt distribuite in cadrul acestei mase grasimea, musculatura si apa pe care le ai in organism. Se mai numeste si Analiza Compozitiei Corporale si este una dintre cele mai importante investigatii oferite de clinica noastra.

Rata metabolica de repaus

Sau, in traducere, cate calorii consuma organismul tau atunci cand e in stare de repaus. Aceasta investigatie e efectuata prin intermediul unui aparat performant care masoara oxigenul consumat de corpul tau in repaus. Este o investigatie critica in privinta metabolismului tau care ne indica in ce mod iti putem personaliza ulterior programul de nutritie.

4.PSIHOTERAPIE  

Alaturi de sfaturile nutritionistului vei primi si consilierea unuia dintre psihoterapeutii nostri.

Aspectul pshologic este extrem de important in orice tip de schimbare. E esential sa intelegi ca tinerea unei diete nu este intotdeauna de ajuns pentru a pune organismul pe picioare.

Psihologii nostri te vor ajuta sa constientizezi si sa abordezi corect aceasta legatura importanta intre modul in care ne hranim si felul in care traim.

5.DIETA PERSONALIZATA  

Dieta personalizata este ultimul pas al programului nostru.

Exista foarte multe elemente care ne definesc si influenteaza metabolismul, modul in care mancam si ce alimente alegem sa consumam.

Investigatiile derulate pana in acest stadiu au avut rolul de a elucida acesti factori.

In functie de rezultatele obtinute, iti vom elabora o dieta personalizata care contine recomandari alimentare create in concordanta cu personalitatea, preferintele si specificul tau nutritional.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.